femeiejandarmlinsata-1533940136.jpg

Doi jandarmi au fost bătuți cu bestialitate de mai multe persoane în timpul protestelor de azi-noapte din București. Aceștia au fost abandonați de colegi în mijlocul unui grup de protestatari violenți, care i-au atacat cu pumnii și picioarele. 

UPDATE: SURSE: FEMEIA-JANDARM, BĂTUTĂ DE HULIGANI, NU ARE FRACTURĂ DE COLOANĂ

Câțiva participanți la miting au încercat să-i protejeze de furia mulțimii, reușind să-i conducă printr-o ploaie de lovituri spre ceilalți jandarmi din dispozitiv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini cu femeia-jandarm lovită cu brutalitate. Mai mulţi protestatari au făcut scut uman în jurul ei

Femeia jandarm a fost internată la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Floreasca, în stare gravă. Aceasta a suferit multiple traumatisme, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală.  

Și colegul său a suferit numeroase traumatisme, însă este în afara oricărui pericol.

În urma violențelor de stradă s-au înregistrat”440 de intervenţii pentru acordare asistenţă medicală la faţa locului (24 jandarmi), în urma cărora 65 de persoane au fost transportate la spital (9 jandarmi)”, precizează ISU, citat de Digi24.ro.

 


Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...