femeiejandarmlinsata-1533940136.jpg

Doi jandarmi au fost bătuți cu bestialitate de mai multe persoane în timpul protestelor de azi-noapte din București. Aceștia au fost abandonați de colegi în mijlocul unui grup de protestatari violenți, care i-au atacat cu pumnii și picioarele. 

UPDATE: SURSE: FEMEIA-JANDARM, BĂTUTĂ DE HULIGANI, NU ARE FRACTURĂ DE COLOANĂ

Câțiva participanți la miting au încercat să-i protejeze de furia mulțimii, reușind să-i conducă printr-o ploaie de lovituri spre ceilalți jandarmi din dispozitiv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini cu femeia-jandarm lovită cu brutalitate. Mai mulţi protestatari au făcut scut uman în jurul ei

Femeia jandarm a fost internată la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Floreasca, în stare gravă. Aceasta a suferit multiple traumatisme, fiind suspectă de fractură de coloană cervicală.  

Și colegul său a suferit numeroase traumatisme, însă este în afara oricărui pericol.

În urma violențelor de stradă s-au înregistrat”440 de intervenţii pentru acordare asistenţă medicală la faţa locului (24 jandarmi), în urma cărora 65 de persoane au fost transportate la spital (9 jandarmi)”, precizează ISU, citat de Digi24.ro.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Poliția Capitalei are un șef nou

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Mihai Marius Voicu, a fost schimbat din funcţie și înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului Poliţiei Române, Ciprian Adrian Miron. Şeful Poliţiei Române,...