Screenshot_11.jpg

Armele celor doi jandarmi care au fost bătuţi în Piaţa Victoriei au fost furate de scandalagii iar acum Jandarmeria face apel la protestatarii care au fost martori să-i ajute.

UPDATE: 11.08.2018 - orele 10.00

Potrivit purtătorilor de cuvânt ai Jandarmeriei, doar o singură armă a fost furată de scandalagii. Este vorba de arma femeii-jandarm, bătută de huligani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras armele individuale ale celor doi jandarmi care au fost loviţi cu bestialitate de mai multe persoane în Piaţa Victoriei. În acest moment sunt analizate imaginile care surprind momentul respectiv pentru identificarea acelor persoane”, precizează purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, citat de Digi24.ro.

Este vorba de două arme de 9 mm. Jandarmeria face apel la toţi cetăţenii care au informaţii să anunţe poliţia. Vă reamintim că jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau pașnic în continuare.

Vezi mai jos imaginile surprinse de camerele Digi24.ro cu momentul în care unul dintre scandalagii a furat pistolul femeii-jandarm bătută.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.