fbpx

Screenshot_11.jpg

Armele celor doi jandarmi care au fost bătuţi în Piaţa Victoriei au fost furate de scandalagii iar acum Jandarmeria face apel la protestatarii care au fost martori să-i ajute.

UPDATE: 11.08.2018 - orele 10.00

Potrivit purtătorilor de cuvânt ai Jandarmeriei, doar o singură armă a fost furată de scandalagii. Este vorba de arma femeii-jandarm, bătută de huligani.

”Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras armele individuale ale celor doi jandarmi care au fost loviţi cu bestialitate de mai multe persoane în Piaţa Victoriei. În acest moment sunt analizate imaginile care surprind momentul respectiv pentru identificarea acelor persoane”, precizează purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, citat de Digi24.ro.

Este vorba de două arme de 9 mm. Jandarmeria face apel la toţi cetăţenii care au informaţii să anunţe poliţia. Vă reamintim că jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau pașnic în continuare.

Vezi mai jos imaginile surprinse de camerele Digi24.ro cu momentul în care unul dintre scandalagii a furat pistolul femeii-jandarm bătută.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro