b133f563-f432-46a7-b739-d2dbf761b4bc.jpg

Fiecare om are dreptul la opinie și este liber să se exprime. Trebuie doar să ne ducă puțin mintea...

La orele prânzului s-au strâns deja câteva sute de protestatari la ”Mitingul diasporei”, în așteptarea celor care vor umple Piața Victoriei spre seară.

O susținătoare a partidului de guvernământ, PSD, s-a dus în mijlocul lor, cu un carton pe care a scris un text mai puțin onorant pentru cei din diaspora: ”Jos cu derbedeii mincinoși din diaspora!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum este greu de presupus că a mers acolo pentru a le schimba convingerile, protestatarii au considerat-o o provocare, sfătuind-o să plece.

Zâmbitori, jandarmii au încercat să o scoată din locul nepotrivit pentru ea:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.