Mitingul-Diasporei-protestul-diaspora-1170x658.jpg

Numeroși români se mobilizează pentru un miting de protest în orașul BIRMINGHAM din Marea Britanie pentru că nu pot ajunge la cel al diasporei din  Piața Victoriei.

Invitația la protest, transmisă redacției de un ploieștean care muncește în Marea Britanie:

”BIRMINGHAM: Dragi români, știm cu toții că mâine vom vedea cum nu putem fi alături de ai noștri bravi care au ajuns în țară și ne vor reprezenta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bunicii noștri nu au reușit să schimbe ceva, părinții noștri s-au sacrificat pentru binele nostru, mergând la muncă în condiții mizere pe oriunde pentru ca nouă să ne fie bine, iar noi suntem deja în alte țări pentru că "ne-a fost prea bine în România". Mă doare să spun asta despre țara noastră, însă este purul adevăr.

Hai să le arătăm românilor din țară că suntem alături de ei, chiar și de aici, de la mii de km distanță. Nici pentru noi nu e o bucurie să venim 10 zile pe an în țară și să plângem restul prin depozite.

ROMÂNI, MÂINE, 10 AUGUST, ORA 18:00, NE VEDEM ÎN CENTRU, LA BULLRING SHOPPING CENTRE, LÂNGĂ BISERICA SAINT MARTIN. Răpiți-vă câteva minute și veniți”.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.