55152480-f4d5-4785-82aa-5cbe059e4a6d.jpg

La modul declarativ, sute de ploieșteni și-au anunțat intenția de a participa la protestul anti-guvernamental, de vineri seara, din Piața Victoriei.

Chiar dacă nu este organizat în mod oficial, pe rețelele de socializare au reușit să stabilească două puncte de întâlnire. 

Timp de 30 de minute, de la ora 17.00, doritorii sunt așteptați la Hipodrom și în parcarea Kaufland Sud.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primii care s-au organizat și și-au dat întâlnire la Hipodrom au fost motocicliștii, care mizează pe cel puțin 200 de paticipanți. Estimări sunt mai greu de făcut în cazul celor care vin cu autoturismele, o parte dintre aceștia stabilind să se întâlnească în parcarea magazinului Kaufland, din Sud.

Ca de obicei, la momentele importante, observatorulph.ro va fi prezent în locurile care contează cu adevărat pentru comunitate.

55152480-f4d5-4785-82aa-5cbe059e4a6d.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Radar pe DN 1, la ieșire din Potigrafu

Un cititor ne-a sesizat că marți dimineață, pe DN 1, la ieșire din Potigrafu spre Ploiești, după trecerea de pietoni, un polițist acționează cu pistolul radar. ”Este într-un logan inscripționat cu...