fbpx

DSC_0152.jpg

În acest weekend, 130 de jandarmi ai Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești vor fi la datorie. Aceștia vor asigura măsuri de ordine publică la două meciuri de fotbal care se vor desfășura în Ilfov și îi vor sprijini pe jandarmii dâmbovițeni cu ocazia sărbătoririi zilei Sfântului Ierarh Nifon la catedrala Târgoviște.

”În acest weekend, 130 de jandarmi ai Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești au liber, dar pentru a fi în continuare alături de cetățeni și pentru a asigura bunul demers al activităților la care participăm.

Astfel avem în atenție cele 2 partide de fotbal din liga I dintre echipele

C.S. Concordia Chiajna – F.C. Hermannstadt, respectiv F.C. Voluntari – F.C. C.F.R. 1907 Cluj, ambele disputate în acest final de săptămână începând cu ora 18:00 pe stadioanele municipale din Ilfov.

Totodată cu prilejul sărbătoririi zilei Sfântului Ierarh Nifon la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște, jandarmii ploieșteni vin în sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, efortul conjugat având menirea de a asigura climatul de ordine publică necesar la o astfel de manifestare.

Pe această cale, jandarmeria recomandă atât publicului spectator la meciuri dar și participanților la manifestările religioase, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să nu se implice în acte care tulbură liniștea și ordinea publică.” se arată într-un comunicat al grupării mobile de jandarmi Matei Basarab Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg