DSC_0152.jpg

În acest weekend, 130 de jandarmi ai Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești vor fi la datorie. Aceștia vor asigura măsuri de ordine publică la două meciuri de fotbal care se vor desfășura în Ilfov și îi vor sprijini pe jandarmii dâmbovițeni cu ocazia sărbătoririi zilei Sfântului Ierarh Nifon la catedrala Târgoviște.

”În acest weekend, 130 de jandarmi ai Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești au liber, dar pentru a fi în continuare alături de cetățeni și pentru a asigura bunul demers al activităților la care participăm.

Astfel avem în atenție cele 2 partide de fotbal din liga I dintre echipele

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

C.S. Concordia Chiajna – F.C. Hermannstadt, respectiv F.C. Voluntari – F.C. C.F.R. 1907 Cluj, ambele disputate în acest final de săptămână începând cu ora 18:00 pe stadioanele municipale din Ilfov.

Totodată cu prilejul sărbătoririi zilei Sfântului Ierarh Nifon la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște, jandarmii ploieșteni vin în sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, efortul conjugat având menirea de a asigura climatul de ordine publică necesar la o astfel de manifestare.

Pe această cale, jandarmeria recomandă atât publicului spectator la meciuri dar și participanților la manifestările religioase, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să nu se implice în acte care tulbură liniștea și ordinea publică.” se arată într-un comunicat al grupării mobile de jandarmi Matei Basarab Ploiești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.