baeat-sofer-prahiva.jpg

Un prahovean în vârstă de 27 de ani este cercetat penal după ce în noaptea de marți spre miercuri s-a urcat la volan fără a deține permis de conducere. În urma testării cu etilotestul, bărbatul a înregistrat o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Comunicatul Poliției Prahova

Azi noapte, în jurul orei 01.45, o patrulă de polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi a oprit pentru verificări un autoturism, care circula pe un drum din Chițorani. La volan au identificat un tânăr de 27 de ani, localnic, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, în urma testării cu etilotestul, a reieșit o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, conducând pe cel depistat la spital, pentru recoltarea de probe de sânge.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...