fbpx

codul_rutier_65783900.jpg

Petre Oprea, cunoscut în Ploiești drept Basarab și ajuns celebru în ultimul an după ce a fost prins în nenumărate rânduri de polițiști la volan deși are permisul de conducere anulat și-a bătut marți propriul record. 

Acesta s-a ales cu două dosare penale într-o singură zi și cu o amendă de 5000 de lei după ce a fost depistat în trafic de același echipaj de poliție la un interval de câteva ore. Cum a fost posibil? Se pare că ploieșteanul în vârstă de 74 de ani practică ilegal taximetria pe ruta Ploiești-Bucov. 

Comunicatul IJP Prahova:

Marți după amiaza, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, au oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Lebedei. La volan, au depistat un ploieștean de 74 de ani, care are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii i-au întocmit un nou dosar penal pentru această infracțiune, fiind cercetat în numeroase alte cauze pentru același gen de faptă.

Câteva ore mai târziu, un echipaj al aceleiași subunități de poliție, a oprit în trafic autoturismul, condus de de aceeași persoană.

Întrucât se pare că bărbatul prestează servicii de taximetrie neautorizată pe ruta Ploiești – Bucov, polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiindu-i reținute, de asemenea, plăcuțele cu numnerele de înmatriculare ale autoturismului.

Totodată, pe numele bărbatului a fost întocmit încă un dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg