codul_rutier_65783900.jpg

Petre Oprea, cunoscut în Ploiești drept Basarab și ajuns celebru în ultimul an după ce a fost prins în nenumărate rânduri de polițiști la volan deși are permisul de conducere anulat și-a bătut marți propriul record. 

Acesta s-a ales cu două dosare penale într-o singură zi și cu o amendă de 5000 de lei după ce a fost depistat în trafic de același echipaj de poliție la un interval de câteva ore. Cum a fost posibil? Se pare că ploieșteanul în vârstă de 74 de ani practică ilegal taximetria pe ruta Ploiești-Bucov. 

Comunicatul IJP Prahova:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marți după amiaza, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, au oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Lebedei. La volan, au depistat un ploieștean de 74 de ani, care are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii i-au întocmit un nou dosar penal pentru această infracțiune, fiind cercetat în numeroase alte cauze pentru același gen de faptă.

Câteva ore mai târziu, un echipaj al aceleiași subunități de poliție, a oprit în trafic autoturismul, condus de de aceeași persoană.

Întrucât se pare că bărbatul prestează servicii de taximetrie neautorizată pe ruta Ploiești – Bucov, polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiindu-i reținute, de asemenea, plăcuțele cu numnerele de înmatriculare ale autoturismului.

Totodată, pe numele bărbatului a fost întocmit încă un dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Marius Nica

Imaginea nesimțirii la Ploiești. FOTO

Că operatorul de salubritate nu își face cum ar trebui datoria la Ploiești știm. Că orașul este mizerabil este evident. Dar și că unii locuitori sunt nesimțiți asta se vede mai ales în Colonia...

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...

Social
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Șobolani în centrul Ploieștiului. VIDEO

Din cauza mizeriei de pe domeniul public, pe străzile din Ploiești mișună, ziua în amiaza mare, șobolanii. O dovedesc imaginile trimise de un cititor, surprinse astăzi în stația TCE din zona...