fbpx

WhatsApp Image 2018-08-07 at 18.02.01.jpeg

Doi ploieșteni cu vârste de 52 și 45 de ani s-au ales cu dosare penale  s-au ales cu dosare penale pentru furt în urma unui control al jandarmilor însoțiți de reprezentanții Electrica în cartierele Mimiu, Radu de la Afumați și Bereasca

Acțiunea a fost organizată după ce mai multe posturi de transformare s-au ars din cauza suprasolicitării.

Comunicatul Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova

În data de 07august 2018, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, în cooperare şi la solicitarea Electrica Distributie Muntenia Nord Ploieşti, a executat  in  comun o acţiune pe raza municipiului Ploiesti, în scopul verificării respectării de către consumatori a legislatiei privind furnizarea energiei electrice. În acest scop, au fost verificate şase de imobile racordate la reţeaua de energie  electrică, majoritatea situate in cartierele Radu de la Afumaţi, Bereasca şi Mimiu.

Cu aceasta ocazie au fost descoperiţi numiţii Z.C. de 52 de ani din Radu de la Afumati şi C.E. de 45 de ani  din Radu de la Afumaţi pe numele cărora au fost intocmite procese verbale de sesizare a organelor de urmarire penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de ”furt”, faptă prevazută şi pedepsită de art. 228 C. Pen., respectiv "Executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevazută si pedepsită de art. 92 al. 2 din legea 123/2002 a energiei electrice si gazelor naturale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg