WhatsApp Image 2018-08-07 at 18.02.01.jpeg

Doi ploieșteni cu vârste de 52 și 45 de ani s-au ales cu dosare penale  s-au ales cu dosare penale pentru furt în urma unui control al jandarmilor însoțiți de reprezentanții Electrica în cartierele Mimiu, Radu de la Afumați și Bereasca

Acțiunea a fost organizată după ce mai multe posturi de transformare s-au ars din cauza suprasolicitării.

Comunicatul Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În data de 07august 2018, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, în cooperare şi la solicitarea Electrica Distributie Muntenia Nord Ploieşti, a executat  in  comun o acţiune pe raza municipiului Ploiesti, în scopul verificării respectării de către consumatori a legislatiei privind furnizarea energiei electrice. În acest scop, au fost verificate şase de imobile racordate la reţeaua de energie  electrică, majoritatea situate in cartierele Radu de la Afumaţi, Bereasca şi Mimiu.

Cu aceasta ocazie au fost descoperiţi numiţii Z.C. de 52 de ani din Radu de la Afumati şi C.E. de 45 de ani  din Radu de la Afumaţi pe numele cărora au fost intocmite procese verbale de sesizare a organelor de urmarire penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de ”furt”, faptă prevazută şi pedepsită de art. 228 C. Pen., respectiv "Executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevazută si pedepsită de art. 92 al. 2 din legea 123/2002 a energiei electrice si gazelor naturale.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.