someseanul-biciclist-accidentat-Bata-elicopter-SMURD-2.jpg

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care se afla pe bicicletă a fost spulberat marți după amiază de un autoturism angajat într-o depășire pe DJ 101E în Potigrafu. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în urma impactului victima a rămas inconștientă, la fața locului fiind solicitat un un elicopter SMURD pentru preluarea acesteia și transportul la un spital din capitală. 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști se pare că accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism Dacia Logan a depășit un autobuz oprit în stație, iar în momentul în care a revenit pe bandă a acroșat biciclistul care se deplasa din sens opus. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că astăzi pe DN1 la Puchenii Mari, un motociclist a fost rănit grav în urma unui accident rutier, și în acest caz fiind necesară intervenția elicopterului SMURD.

foto caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.