rezulperche.jpg

Polițiștii prahoveni au efectuat trei percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Patru mandate de aducere au fost puse în aplicare.

La data de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi au desfășurat 3 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Două descinderi au avut loc în comuna Blejoi și una în orașul Boldești Scăeni

Din cercetări, a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit două infracțiuni de furt calificat. Astfel, în cursul lunii martie, acestea ar fi pătruns prin efracție, pe timpul nopții, în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei și 500 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, aceleași două persoane sunt bănuite că, pe raza comunelor Păulești și Blejoi, ar fi săvârșit infracțiuni de proxenetism.

5 persoane (doi bărbați și trei femei) au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor.

De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum și mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârșirea celor două furturi.

Totodată, în zona comunelor Blejoi și Păulesti a avut loc o razie, ce a angrenat efective de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale, de la mai multe subunități de poliție.

Polițiștii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane și, pentru neregulile constatate, au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.