fbpx

rezulperche.jpg

Polițiștii prahoveni au efectuat trei percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Patru mandate de aducere au fost puse în aplicare.

La data de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi au desfășurat 3 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Două descinderi au avut loc în comuna Blejoi și una în orașul Boldești Scăeni

Din cercetări, a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit două infracțiuni de furt calificat. Astfel, în cursul lunii martie, acestea ar fi pătruns prin efracție, pe timpul nopții, în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei și 500 de euro.

De asemenea, aceleași două persoane sunt bănuite că, pe raza comunelor Păulești și Blejoi, ar fi săvârșit infracțiuni de proxenetism.

5 persoane (doi bărbați și trei femei) au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor.

De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum și mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârșirea celor două furturi.

Totodată, în zona comunelor Blejoi și Păulesti a avut loc o razie, ce a angrenat efective de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale, de la mai multe subunități de poliție.

Polițiștii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane și, pentru neregulile constatate, au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg