politia-logan.jpg

Urmărire ca-n filme în Ploiești. Un șofer fără permis a fost prins după ce s-a ”alergat” cu o mașină de poliție cu performanțe mult mai slabe decât ”caii” de sub capota mașinii urmăritului.

UPDATE:  Ce a pățit șoferul cu Audi urmărit de polițiști în Ploiești

Potrivit ziarului Incomod, incidentul s-a produs vinerea trecută, iar cursa a început în zona Mc Donald’s Nord și s-a oprit pe strada Găgeni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Șoferul mașinii Audi A 8 cu motor de 3000 cc a oprit într-un final, după ce a realizat că polițistul care conducea o Dacia Logan cu o capacitate de 900 cc nu renunța la urmărire.

Până atunci, șoferul urmărit a trecut de mai multe ori pe culoarea roșie a semafoarelor încercând să scape și prin manevre periculoase. 

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, șoferul mașinii Audi circula cu permisul de conducere suspendat.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...