politia-logan.jpg

Urmărire ca-n filme în Ploiești. Un șofer fără permis a fost prins după ce s-a ”alergat” cu o mașină de poliție cu performanțe mult mai slabe decât ”caii” de sub capota mașinii urmăritului.

UPDATE:  Ce a pățit șoferul cu Audi urmărit de polițiști în Ploiești

Potrivit ziarului Incomod, incidentul s-a produs vinerea trecută, iar cursa a început în zona Mc Donald’s Nord și s-a oprit pe strada Găgeni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Șoferul mașinii Audi A 8 cu motor de 3000 cc a oprit într-un final, după ce a realizat că polițistul care conducea o Dacia Logan cu o capacitate de 900 cc nu renunța la urmărire.

Până atunci, șoferul urmărit a trecut de mai multe ori pe culoarea roșie a semafoarelor încercând să scape și prin manevre periculoase. 

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, șoferul mașinii Audi circula cu permisul de conducere suspendat.


Sport
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Toto Tamuz a semnat cu Petrolul Ploiești

Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz, atacantul care a mai evoluat la Ploiești și pentru care a înscris 20 de goluri. Potrivit gsp.ro, nigerianul cu cetățenie israeliană vine din postura de jucător liber...

Național
  • Marți, 14 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea...