WhatsApp Image 2018-07-16 at 19.26.04.jpeg

O tânără de 16 ani a dispărut în Azuga, fiind căutată acum de polițiști în tot județul Prahova.

Comunicatul IJP Prahova:

Minora Flori Veronica Zamfir, de 16 ani, din Bucuresti, a plecat din Azuga si nu a mai revenit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Semnalmente: inaltime 1,60 - 1,65, greutate 60 de kg, constitutie astenica, ten deschis, par negru lung, fata ovală.

La momentul plecării era îmbrăcată cu maiou de culoare neagră, blugi de culoare neagra, camasa de culoare rosie cu carouri de culoare alba, pantofi din lac de culoare neagra.

Persoanele care pot oferi informatii despre persoana dispărută sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...