strada-petuniei.jpg

Mai mulți șoferi care locuiesc în blocurile de pe strada Petuniei ne-au semnalat la redacție că aproape zilnic un echipaj de la Poliția Rutieră stă la pândă.

”După reabilitarea liniilor de tramvai, au marcat cu linie discontinuă, apoi cu linie dublă, Șoseaua Nordului în dreptul străzii noastre. Astfel, pentru a ajunge acasă, trebuie să facem un ocol important ca să nu încălcăm legislația rutieră. Polițiștii stau la pândă și cred că puțini au rămas șoferii din zonă neamendați până acum. Eu întorc în intersecția de la Castor, deși e periculos, însă atunci când plec de acasă și trebuie să merg pe strada Găgeni trebuie să ocolesc vreo 2 km”, ne-a transmis unul dintre cititorii sancționați.

Acesta cere Primăriei Ploiești să refacă marcajul rutier, astfel încât șoferii să nu mai fie amendați de polițiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De partea cealaltă autoritățile locale susțin că măsura a fost luată pentru eliminarea riscului de accidente rutiere.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...