droguri-465x390.jpg

Într-o decizie a instanței de arestare a trei bărbați în dosarul ”droguri pentru VIP-uri”, instrumentat de procurorii DIICOT Ploiești, regăsim nume cunoscute din lumea mondenă autohtonă în calitate de suspecți sau martori.

Ieri, la propunerea procurorilor DIICOT Ploiești, judecătorii au decis arestarea preventivă a lui CĂRBUNESCU ADRIAN şi DAMIAN ANDREI VINICIUS pentru  trafic de droguri de risc și arest la domiciliu pentru GHEORGHIU GEORGE.

În documentul de pronunțare apar și numele suspecților cercetați în acest dosar: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

NESTOR BARBARA , ARDELEAN ALISSA-ELENA , ARMEANCA DANIEL CONSTANTIN BARBU MARIAN ALEXANDRU (cântăreț de manele) , CIOBANU MIHĂIŢĂ RĂZVAN (creator de modă), DAFINA ALEXANDRU DANIEL IONESCU CARMIN MIHAI (fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 ) , MIHAI AIDA GEORGETA şi ŞTEFAN ROBERT CRISTIAN.

Pe lista martorilor figurează BĂDULESCU RALUCA (creator de modă) şi IONESCU MARIAN (membrul formației Direcția 5).

 

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.