ambulanta.jpg

Scandal monstru într-o familie din Strejnic. O ceartă izbucnită între frați s-a terminat la spital.

Aseară, printr-un apel la 112 ambulanța a fost chemată să salveze o victimă cu multiple plăgi prin înjunghiere.

Echipajul medical sosit la fața locului a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 50 de ani, care prezenta răni la nivelul toracelui și capului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Crimă la Bucov. Autorul, un adolescent de 17 ani

Victima a fost transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind anunțați și polițiștii.

Potrivit primelor informații, doi frați s-au luat la bătaie, agresorul având un cuțit, iar victima o bâtă.

Cel mai probabil, pentru ca fratele său să nu ajungă după gratii, victima le-a declarat anchetatorilor că s-a împiedicat și a căzut într-un cuțit, provocându-și astfel singur rănile.

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Coral Impex Ploiești deratizează Parcul Bucov

Coral Impex anunță că, timp de o săptămână, în perioada 10-17 septembrie, pe raza municipiului Ploiești și în incinta Parcului Memorial Constantin Stere se vor desfășura operațiuni de deratizare....

Monden
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Bătaie cu bâte și săbii după concertul Deliei

Un alt scandal cu săbii și bâte a avut loc într-un club din București, la scurt timp după concertul susținut de Delia. S-a creat panică în rândul fanilor artistei, care veniseră să o vadă și să se...

Auto-moto
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe Centura de Nord a Ploieștiului

Accidentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe Centura de Nord a Ploieștiului. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La...

Politic
  • Vineri, 14 Septembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

PSD Prahova nu-l sprijină pe Liviu Dragnea

PSD Prahova a emis un comunicat de presă din  care lipsește sprijinul pentru actualul președinte Liviu Dragnea. Observatorulph.ro publică intergral documentul care ar putea însemna începutul...