WhatsApp Image 2018-07-13 at 20.32.36.jpeg

Țaporea Vasile, un prahovean în vârstă de 34 de ani din Poienarii Burchii este căutat de polițiști după ce a plecat voluntar din Centrul de Terapie Ocupațională din localitate și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,79, greutate 64 kg, ochi căprui, păr șaten, are ca semne particulare o aluniță în zona bărbiei și o cicatrice în zona frunții.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri, tricou de culoare albastră și papuci de culoare neagră. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele care pot oferi informatii despre persoana dispărută sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.