dna-ploiesti1.jpg

După ce primarul Adrian Dobre a anunțat ieri, într-o conferință de presă, că-l va da în judecată pe patronul unei firme care a pierdut licitația pentru organizarea Festivalului Medieval din Ploiești pentru acuzațiile grave aduse în spațiul public, omul de afaceri respectiv anunță că-i va face plângeri penale edilului.

Scandalul a fost declanșat în urmă cu două zile de Edgar Surin, administratorul firmei Produktiv Assets SRL, a cărei ofertă pentru Festivalul Medieval a fost respinsă de Primăria Ploiești. Acesta l-a acuzat pe primarul Ploieștiului de abuz de putere și trafic de influență (detalii AICI).

Citește și La Festivalul Medieval din Ploiești este promovat concertul unei trupe care nu există :) VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, primarul Dobre a reacționat și a anunțat că-l va da în judecată pe cel care i-a adus prejudicii de imagine (Detalii și VIDEO AICI)

Astăzi, același Edgar Surin a transmis redacției noastre o reacție la declarațiile primarului Ploieștiului, în care anunță că va depune o plângere penală la DNA Ploiești:

Document-page-001.jpg

Document-page-002.jpg


Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...