dna-ploiesti1.jpg

După ce primarul Adrian Dobre a anunțat ieri, într-o conferință de presă, că-l va da în judecată pe patronul unei firme care a pierdut licitația pentru organizarea Festivalului Medieval din Ploiești pentru acuzațiile grave aduse în spațiul public, omul de afaceri respectiv anunță că-i va face plângeri penale edilului.

Scandalul a fost declanșat în urmă cu două zile de Edgar Surin, administratorul firmei Produktiv Assets SRL, a cărei ofertă pentru Festivalul Medieval a fost respinsă de Primăria Ploiești. Acesta l-a acuzat pe primarul Ploieștiului de abuz de putere și trafic de influență (detalii AICI).

Citește și La Festivalul Medieval din Ploiești este promovat concertul unei trupe care nu există :) VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, primarul Dobre a reacționat și a anunțat că-l va da în judecată pe cel care i-a adus prejudicii de imagine (Detalii și VIDEO AICI)

Astăzi, același Edgar Surin a transmis redacției noastre o reacție la declarațiile primarului Ploieștiului, în care anunță că va depune o plângere penală la DNA Ploiești:

Document-page-001.jpg

Document-page-002.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg