dna-ploiesti1.jpg

După ce primarul Adrian Dobre a anunțat ieri, într-o conferință de presă, că-l va da în judecată pe patronul unei firme care a pierdut licitația pentru organizarea Festivalului Medieval din Ploiești pentru acuzațiile grave aduse în spațiul public, omul de afaceri respectiv anunță că-i va face plângeri penale edilului.

Scandalul a fost declanșat în urmă cu două zile de Edgar Surin, administratorul firmei Produktiv Assets SRL, a cărei ofertă pentru Festivalul Medieval a fost respinsă de Primăria Ploiești. Acesta l-a acuzat pe primarul Ploieștiului de abuz de putere și trafic de influență (detalii AICI).

Citește și La Festivalul Medieval din Ploiești este promovat concertul unei trupe care nu există :) VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri, primarul Dobre a reacționat și a anunțat că-l va da în judecată pe cel care i-a adus prejudicii de imagine (Detalii și VIDEO AICI)

Astăzi, același Edgar Surin a transmis redacției noastre o reacție la declarațiile primarului Ploieștiului, în care anunță că va depune o plângere penală la DNA Ploiești:

Document-page-001.jpg

Document-page-002.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.