politist-refuz-mita.jpg

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova au finalizat cercetările, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a întocmit rechizitoriul și a dispus, la data de 10.07.2018, trimiterea în judecată a unui inculpat, cercetat sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 08.07.2018, ofițerii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A Prahova au fost sesizați telefonic de un agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - Postul de Poliție Păulești despre faptul că un bărbat, în vârstă de 50 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt, i-a promis în mod repetat și i-a oferit suma de 1.000 lei pentru a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.J.A. Prahova s-au deplasat la sediul Postului de Poliție Păulești în vederea efectuării cercetărilor ce se impun sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului a fost găsită suma de 1.000 lei oferită cu titlu de mită polițistului, fiind identificată persoana care a oferit suma de bani.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.