oneata-disparuta.jpg

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută o tânără de 28 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul din Câmpina și nu a mai revenit.

Tânăra se numește Oneață Lavinia Mădălina și are 28 de ani. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta are următoarele semnalmente: ten măsliniu, înălţime 1,62m, constituţie slabă, faţă ovală, ochi căprui,păr negru, lung, prins în coadă.

La momentul plecării voluntare aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, capod portocaliu, încălţată cu pantofi sport de culoare mov cu alb.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Locuri de Muncă
  • Vineri, 09 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Spitalul Municipal Câmpina face angajări

Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a opt funcții contractuale, vacante, de asistent și de infirmier. Pe lista posturilor vacante...