fbpx

oneata-disparuta.jpg

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută o tânără de 28 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul din Câmpina și nu a mai revenit.

Tânăra se numește Oneață Lavinia Mădălina și are 28 de ani. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Acesta are următoarele semnalmente: ten măsliniu, înălţime 1,62m, constituţie slabă, faţă ovală, ochi căprui,păr negru, lung, prins în coadă.

La momentul plecării voluntare aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, capod portocaliu, încălţată cu pantofi sport de culoare mov cu alb.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...