fbpx

diicot-sediu-ploiesti-retineri.JPG

Trei persoane au fost reținute în dosarul de trafic și consum de droguri instrumentat de DIICOT Ploiești în care au fost audiate mai multe vedete autohtone, potrivit romaniatv.net.

Sursa citată transmite că mai multe percheziții au fost făcute, joi, de DIICOT în Prahova și București într-un dosar de trafic de droguri. La sediul DIICOT Ploieşti au fost chemate la audieri mai multe persoane cunoscute din showbiz-ul românesc, printre printre care creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu.

Citește și:  Oreste Teodorescu, Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu citați la DIICOT Ploiești, într-un dosar de trafic și consum de droguri

În dosarul de trafic de droguri în care sunt audiaţi Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu, a fost chemat pentru declaraţii şi Oreste Teodorescu. El a anunţat printr-o postare pe contul său de Facebook, prezenţa la DIICOT Ploieşti.

"Hai ca au pitrocit-o mult... In 2003 când îl torpilam cu acelaşi aplomb pe Adrian Năstase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreţinut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru... evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă acelaşi scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta: Luni voi merge la DIICOT Ploieşti sa văd despre ce este vorba!", a scris Oreste, pe pagina de facebook

Persoanele audiate în dosar sunt suspectate că ar fi consumat droguri. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, vor fi audiate în aceeaşi cauză mai multe vedete de televiziune, artiști, dar și persoane din lumea modei. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro