fbpx

actiuni-prahova-amenzi-politie.jpg

Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au continuat acțiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în zona drumurilor județene, îndeosebi cu privire la abaterile pietonilor și ale conducătorilor de vehicule care nu acordă prioritate de trecere acestei categorii de participanți la trafic.

Au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.135 lei și au reținut trei permise de conducere.

Agenți din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au organizat și desfășurat o acțiune rutieră, îndeosebi pentru combaterea transportului ilegal de persoane. Au fost controlați 16 șoferi și au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.610 lei. A fost reținut un permis și retras un certificate de înmatriculare auto.

La data de 11 iulie, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 8 Bălțești au organizat o acțiune rutieră, pe raza comunelor Măgurele, Bălțești și Șoimari, prilej cu care au controlat 45 de autovehicule (nouă testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.190 lei.

Polițiști din cadrul Postului comunal Gura Vitioarei au desfășurat o acțiune similară, ocazie cu care au controlat 15 autovehicule și un atelaj hipo, iar pentru abaterile constatate au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.900 lei.

Între orele 9,30-12, polițiști din Boldești-Scăeni au desfășurat, în colaborare cu reprezentanți R.A.R. Prahova, o acțiune rutieră în vederea depistării vehiculelor cu defecțiuni tehnice. Au controlat 18 autovehicule (opt șoferi fiind testați cu aparatul etilotest) și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.480 lei. Ca măsuri complementare, au retras trei certificate de înmatriculare pentru defecțiunile tehnice constatate.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Urlați au acționat pe raza orașului și a comunelor Iordăcheanu și Tomșani, pentru depistarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regimul legal de viteză. Au controlat 42 de autovehicule (șapte conducători auto testați cu aparatul etilotest) și au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale (zece pentru depășirea vitezei legale), în valoare de 6.815 lei (două certificate de înmatriculare retrase).

Și polițiștii din Mizil au desfășurat o acțiune rutieră, pe raza comunelor Gura Vadului și Jugureni, pentru prevenirea și combaterea indisciplinei în rândul pietonilor. Au aplicat șapte sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.740

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro