37027441_1149105258561047_6069946553517211648_n.jpg

Deocamdată nu există un comunicat oficial despre aceste audieri, însă ”vedetele” menționate au fost văzute la sediul DIICOT Ploiești sau au reacționat pe paginile personale de facebook, în legătură cu informațiile ajunse în spațiul public.

Sursele indică faptul că citarea s-a făcut într-un mega-dosar de trafic și consum de droguri, în genul deja celebrului ”cocaină pentru VIP-uri”. Nu a fost încă precizată calitatea celor citați.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că mai multe percheziţii au fost făcute, joi, în Prahova şi Bucureşti într-un dosar de trafic de droguri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu au venit la sediul DIICOT Ploiești, refuzând să facă declarații publice, în timp ce Oreste Teodorescu, aflat în vacanță, de unde a publicat și poza care ilustrează acest material, a postat și un mesaj pe pagina de facebook:

”Hai ca au pitrocit-o mult...

În 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedientă a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru... evident ca era o făcătură ordinară menită să mă compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta:

Luni voi merge la DIICOT Ploiești sa văd despre ce este vorba !

Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale !”

Știre în curs de actualizare.

37027441_1149105258561047_6069946553517211648_n.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.