aD1mYTQ0OTkwZWI0NmFkOGQxNmQxNjdhY2ZhNzZiNzNkZQ==.thumb.jpg

Șeful de stat Klaus Iohannis se întâlnește cu președintele SUA, Donald Trump, astăzi, la ora 11:00. Cei doi sunt prezenți, alături de alți lideri NATO, la summitul de la Bruxelles.

În perioada 11-12 iulie 2018 are loc, la Bruxelles, summitul Alianţei Nord-Atlantice (NATO), la care România este reprezentată de preşedintele Klaus Iohannis. 

La ora 11.00, ora României, Klaus Iohannis va avea o întâlnire bilaterală cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la ora 11.30, preşedintele Iohannis va lua parte la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Şefi de Stat şi de Guvern cu parteneri operaţionali „Resolute Support” şi posibili parteneri operaţionali, iar la finalul summitului va susţine o declaraţie de presă, potrivit News.ro.

Cei doi șefi de stat vor discuta despre ce se întâmplă pe flancul estic al NATO, aceasta fiind o preocupare a președintelui american.

Claudiu Vasilescu
jurnalist
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 12 Noiembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

A murit Stan Lee, creatorul supereroilor Marvel

A murit legendarul scriitor american Stan Lee, creatorul unor personaje-simbol precum Spider-Man, Hulk, Iron Man, Daredevil, Thor şi X-Men. Fondatorul universului de supereroi Marvel avea 95 de ani. ...