aD1mYTQ0OTkwZWI0NmFkOGQxNmQxNjdhY2ZhNzZiNzNkZQ==.thumb.jpg

Șeful de stat Klaus Iohannis se întâlnește cu președintele SUA, Donald Trump, astăzi, la ora 11:00. Cei doi sunt prezenți, alături de alți lideri NATO, la summitul de la Bruxelles.

În perioada 11-12 iulie 2018 are loc, la Bruxelles, summitul Alianţei Nord-Atlantice (NATO), la care România este reprezentată de preşedintele Klaus Iohannis. 

La ora 11.00, ora României, Klaus Iohannis va avea o întâlnire bilaterală cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la ora 11.30, preşedintele Iohannis va lua parte la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Şefi de Stat şi de Guvern cu parteneri operaţionali „Resolute Support” şi posibili parteneri operaţionali, iar la finalul summitului va susţine o declaraţie de presă, potrivit News.ro.

Cei doi șefi de stat vor discuta despre ce se întâmplă pe flancul estic al NATO, aceasta fiind o preocupare a președintelui american.


Internațional
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Proteste la Londra din cauza vizitei lui Trump

Zeci de mii de oameni protestează în centrul capitalei britanice, nemulțumiți de vizita președintelui Statelor Unite Donald Trump în Regatul Unit. Liderul american a sosit aseară în arhipelag după ce...