fbpx

actiuni-rutiere-prahova.jpg

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în zona drumurilor județene, îndeosebi cu privire la abaterile pietonilor și ale conducătorilor de vehicule care nu acordă prioritate de trecere acestei categorii de participanți la trafic. Au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.365 lei.

Ca măsuri complementare au fost reținute trei permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare auto.

O acțiune similară a fost organizată și de polițiștii Biroului Rutier Ploiești cu colegi din cadrul Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț, prilej cu care au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.885 lei.

Polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au desfășurat o acțiune în Piața Aurora-Vest, având ca scop prevenirea și combaterea activităților comerciale ilegale și a cauzelor generatoare de accidente rutiere. Au fost controlate 45 de autovehicule și aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.980 lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Cupidonul dă tonul, pe 99.2

Radio Prahova se pregăteşte de primăvară: ascultăm, ne distrăm, iubim şi câştigăm! Din februarie, îndrăgostiții fac legea pe cea mai iubită frecvență din județ! În fiecare zi la “Morning Glory”, te...

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...