20180223_134553.jpg

Joi dimineața, polițiști din Prahova efectuează o percheziții în localitatea Scorțeni, la persoane bănuite de furturi de componente de utilaje forestiere. Două persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 12 iulie, polițiștii din Prahova efectuează o percheziție la locuința din Scorțeni a unor persoane bănuite de furturi de componente de utilaje forestiere.

Din cercetări au rezultat indicii că, în urma cu aproximativ o luna, cei în cauză ar fi comis 2 astfel de furturi în localitatea Valea Doftanei. Componentele sustrase erau ulterior folosite la un utilaj agricol (tractor)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 7.000 de lei.

2 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.