perchezitii-dumbravesti.jpg

Polițiștii prahoveni au descins în miercuri dimineață la trei adrese din Dumbrăvești într-un dosar de furt. Patru persoane sunt bănuite că în data de 7 iulie au sustras din sediul unei societăți comerciale din Plopeni mai multe bunuri în valoare de aproximativ 35 000 de lei. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, societatea prejudiciată se numește ”Da Automazione Impiantistica”. Hoții au reușit să fure un aparat de tăiat cu plasmă, drujbe, un transformator electric, dar și mai multe aparate de sudură. 

Citește și:  Percheziții în Prahova. Cine sunt vizați. VIDEO


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.