trafic-restrictionat-accident-centura.jpg

Traficul rutier pe Centura de Vest a Ploieștiului este restricționat pe sensul de mers către Brașov din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. 

UPDATE ora 10.20: Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunță că traficul rutier pe sensul de mers spre Brașov a fost reluat în condiții normale.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova în accident au fost implicate trei autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: Accidentul s-a produs între sensul giratoriu de la ieșirea din Ploiești spre Strejnicu și sensul giratoriu din Mitică Apostol. 

Potrivit primelor informații puse la dispoziții de IJP Prahova, în urma coliziunii o persoană a fost rănită. Vom reveni cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.