santaj.jpg

Un tânăr de 24 de ani, patron al unei firme din Poiana Câmpina, este acuzat că și-a șantajat un angajat cu fotografii indecente pentru a renunța la drepturile salariale.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că un tânăr de 26 de ani din comuna Poiana Câmpina, în mai multe rânduri, ar fi constrâns și amenințat un bărbat cu publicarea pe site-uri de socializare a unor fotografii nud, precum și a unor convorbiri pe care le-ar fi purtat cu diverse persoane, cu scopul de a renunța la drepturile salariale pe care trebuia să i le achite, solicitându-i în plus să îi achite și o presupusă lipsă din gestiune în sumă de 3.400 lei.

La domiciliul bănuitului a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care a fost ridicat un telefon mobil.

În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat și luarea măsurii controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Viața Prahovei
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Cutremur în marți dimineață în Prahova

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 pe scara Richter a avut loc, marţi dimineața, în Prahova, seismul fiind înregistrat la ora 07.03, potrivit INFP.  Seismul s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri și...