santaj.jpg

Un tânăr de 24 de ani, patron al unei firme din Poiana Câmpina, este acuzat că și-a șantajat un angajat cu fotografii indecente pentru a renunța la drepturile salariale.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că un tânăr de 26 de ani din comuna Poiana Câmpina, în mai multe rânduri, ar fi constrâns și amenințat un bărbat cu publicarea pe site-uri de socializare a unor fotografii nud, precum și a unor convorbiri pe care le-ar fi purtat cu diverse persoane, cu scopul de a renunța la drepturile salariale pe care trebuia să i le achite, solicitându-i în plus să îi achite și o presupusă lipsă din gestiune în sumă de 3.400 lei.

La domiciliul bănuitului a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care a fost ridicat un telefon mobil.

În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat și luarea măsurii controlului judiciar, pentru 60 de zile.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.