isu-inundatii.jpg

Echipajele ISU Prahova intervin în această seară în mai multe localități afectate de vremea severă, pentru scoaterea apei din mai multe imobilie, după cum urmează:

UPDATE Ora 20:45

Inundatie casa și gospodărie in Targsorul Vechi

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai multe case inundate în Bărcănești

Inundații gospodarii in comuna Paulesti, sat Gageni, zona Gării

Șirea inițială:

O locuință de pe marginea DN 1A din comuna Lipănești a fost inundată.

O brutărie din cartierul Mitică Apostol a fost inundată.

O altă casă a fost inundată în sat Tătărani, comuna Bărcănești .

Un copac a căzut pe carosabil în Plopeni Sat, comuna Dumbravesti, rupînd mai multe fire de curent electric.

Codul portocaliu de vreme severă imediată este valabil până în această seară la ora 20. În numai o oră sunt estimate precipitații de 35 de litri pe metru pătrat.

Știre în curs de actualizare

Foto cu caracter ilustrativ

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cum se circulă pe drumurile din Prahova

IPJ Prahova transmite în timp real starea drumurilor naționale din județ. Astfel, sâmbătă. 15 decembrie, la ora 11:00, siuația era urmăoarea: DN 1 de la km 39+300 loc. Potigrafu până la km 54 loc....

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...