bf58af412c2254c90c92ff9d36efe840-1063x560-00-86.jpg

Anunțul semnării decretului de revocare a șefei DNA a stârnit un val uriaș de reacții din partea opiniei publice. Cea mai așteptată pare să fie a Laurei Codruța Koveși, anunțată pentru luni, la ora 12.00.

Deja președintele Iohannis este ținta unui tir de critici, pornind de la faptul că nu a ieșit personal să anunțe decizia, lăsând asta în sarcina purtătorului de cuvânt.

Deși nu mai are vreo importanță procedurală, declarația fostei șefe a DNA este așteptată cu interes, considerându-se a fi un semnal pentru ceea ce poate să urmeze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Revenim cu detalii, după conferința de presă.

bf58af412c2254c90c92ff9d36efe840-1063x560-00-86.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.