portofel-furat.jpg

Incidentul a avut loc în zona pieței de la Halele Centrale. Polițiștii Secției 1 Ploiești s-au sesizat din oficiu după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani i-a sustras portofelul din mână unei femei în vârstă.

Chiar dacă era ora 11.00, tânărul a acționat rapid. I-a sustras din mână portofelul femeii, iar apoi a fugit. Tânărul a fost prins în scurt timp de polițiști.

Asupra acestuia a fost găsit bunul sustras. Polițiștii au identificat și persoana vătămată. Este vorba despre o ploieșteancă, în vârstă de 80 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii i-au returnat acesteia portofelul. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (foto: Arhivă)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...