tentativa-de-viol.jpg

Pare greu de imaginat sau pare un scenariu de film de groază, dar este cât se poate de real. 

Polițiștii din Olt au reușit să îi rețină pe cei trei suspecți ai abominabilei fapte.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, citați de news.ro, luni după-amiază, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că fiica sa în varstă de 13 ani ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcaşele, iar când aceasta s-a întors acasă a spus că ar fi fost violată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii s-au mișcat rapid şi au identificat doi bărbaţi suspectaţi de comiterea acestei fapte. S-a stabilit că cei doi bărbaţi, de 21 ani şi 24 de ani, ar fi luat-o pe fată de pe stradă, cu forţa, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta a chemat un bărbat de 29 de ani care la rândul său ar fi violat-o pe fată.

Cei trei bărbaţi sunt din comuna Fărcăşele şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

sursa news.ro

tentativa-de-viol.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.