DSCF0866_b6d4b.JPG

După ce în presa locală au apărut discuțiile purtate pe whatsapp între două angajate ale Centrului pentru copii cu dizabilități Sfântul Andrei din Ploiești, în care una dintre acestea era învățată cum să-i bată pe minori și cum să le fure mâncarea, a fost deschisă o anchetă penală.

Surse judiciare au confirmat pentru observatorulph.ro că în cauză a început urmărirea penală in rem pentru rele tratamente aplicate minorilor, purtare abuzivă și furt.

Detalii aici: Discuțiile scandaloase de pe whatsapp dintre două angajate ale Centrului de copii ”Sf. Andrei” din Ploiești: ”Dai cât poți și le spui: îți crăp capul!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Reamintim că după apariția scandalului în public, cele două angajate au demisionat, dar nu și-au recunoscut vina.

DGASPC a început o cercetare disciplinară ale cărei concluzii preliminare au fost transmise deja polițiștilor care se ocupă de acest caz scandalos.

La Centrul Sfântul Andrei din Ploiești sunt tratați 55 de copii cu dizabilități.

 

 


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...