A început urmărirea penală la Centrul pentru copii cu dizabilități Sfântul Andrei din Ploiești

0
DSCF0866_b6d4b.JPG

DSCF0866_b6d4b.JPG

După ce în presa locală au apărut discuțiile purtate pe whatsapp între două angajate ale Centrului pentru copii cu dizabilități Sfântul Andrei din Ploiești, în care una dintre acestea era învățată cum să-i bată pe minori și cum să le fure mâncarea, a fost deschisă o anchetă penală.

Surse judiciare au confirmat pentru observatorulph.ro că în cauză a început urmărirea penală in rem pentru rele tratamente aplicate minorilor, purtare abuzivă și furt.

Detalii aici: Discuțiile scandaloase de pe whatsapp dintre două angajate ale Centrului de copii ”Sf. Andrei” din Ploiești: ”Dai cât poți și le spui: îți crăp capul!”

Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Reamintim că după apariția scandalului în public, cele două angajate au demisionat, dar nu și-au recunoscut vina.

DGASPC a început o cercetare disciplinară ale cărei concluzii preliminare au fost transmise deja polițiștilor care se ocupă de acest caz scandalos.

La Centrul Sfântul Andrei din Ploiești sunt tratați 55 de copii cu dizabilități.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău