DSCF0866_b6d4b.JPG

După ce în presa locală au apărut discuțiile purtate pe whatsapp între două angajate ale Centrului pentru copii cu dizabilități Sfântul Andrei din Ploiești, în care una dintre acestea era învățată cum să-i bată pe minori și cum să le fure mâncarea, a fost deschisă o anchetă penală.

Surse judiciare au confirmat pentru observatorulph.ro că în cauză a început urmărirea penală in rem pentru rele tratamente aplicate minorilor, purtare abuzivă și furt.

Detalii aici: Discuțiile scandaloase de pe whatsapp dintre două angajate ale Centrului de copii ”Sf. Andrei” din Ploiești: ”Dai cât poți și le spui: îți crăp capul!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Reamintim că după apariția scandalului în public, cele două angajate au demisionat, dar nu și-au recunoscut vina.

DGASPC a început o cercetare disciplinară ale cărei concluzii preliminare au fost transmise deja polițiștilor care se ocupă de acest caz scandalos.

La Centrul Sfântul Andrei din Ploiești sunt tratați 55 de copii cu dizabilități.

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.