52209-agr_XL.jpg

Un cititor acuză o parte din personalul medical de la spitalul județean din Ploiești că nu și-a făcut datoria în cazul mamei sale, internată de urgență. Conducerea județeanului susține că medicul vizat de acuzații a declarat că pacienta a fost tratată corespunzător, în timp ce colegiul medicilor i-a cerut să facă o plângere ”ca la carte” pentru a prelua cazul.

Cătălin Cristocea susține că pe 23 martie, mama sa, Elisabeta Cristocea, a fost transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești cu ambulanța, acuzând dureri abdominale insuportabile.

Pacienta a fost internată, iar a doua zi a aflat că aceasta se simte foarte rău.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Am sunat să văd ce mai face dar era incorerentă pentru că se simțea foarte rău. Când am ajuns în salon, mama era de nerecunoscut, aba mai respira. Doctorul Variu, care a internat-o nu era în preajmă și, la insistențele mele a fost preluată de un alt doctor, Florin Goergescu, care era de gardă și care a operat-o de urgență de peritonită” susține fiul său.

Au urmat trei săptămâni de internare la terapie intensivă, timp în care evoluția a fost pozitivă, până pe 18 aprilie.

Atunci, starea pacientei s-a degradat brusc, în urma examenului tomograf constatându-se că de vină pentru decesul iminent este, potrivit fiului victimei, infecția abdominală netratată inițial.

Femeia a decedat pe 19 aprilie. 

Acum, Cătălin Cristocea încearcă să afle cine se face vinovat de moartea mamei sale, însă demersurile făcute la spitalul județean, respectiv la colegiul medicilor au rămas fără răspuns. 

Observatorulph.ro publică plângerea fiului victimei, reacția conducerii spitalului județean, dar și răspunsul incredibil primit de către acesta de la Colegiul Medicilor Prahova.

Plângerea depusă la Colegiul Medicilor Prahova

colegiu med-page-001.jpg

colegiu med-page-002.jpg

colegiu med-page-003.jpg

Raspunsul conducerii spitalului județean Ploiești

WhatsApp Image 2018-06-11 at 15.42.09.jpeg

Răspunsul Colegiul Medicilor Prahova

Rasp. Cristocea Catalin-page-001.jpg

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.