aa72444f-17f2-4e6b-9ea8-e6373ca69988.jpg

Un motociclist a rămas fără permisul de conducere și a fost sancționat cu 580 de lei după ce nu a acordat prioritate un autospecialelor care se îndreptau către accidentul de pe DN1, din zona Bisericii Călătorului. 

Comunicatul IJP Prahova

În timp ce se deplasa către accidentul de la Biserica Călătorului, un echipaj rutier a depistat un motociclist care nu a acordat prioritate autospecialelor care se deplasau în regim prioritar (zona Posada DN 1).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, acesta a efectuat mai multe depășiri neregulamentare (pe linie continuă și pe trecerea  pietoni) și nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului rutier.

26cd957b-9916-4f5c-80a1-524fcd72ae19.jpg

aa72444f-17f2-4e6b-9ea8-e6373ca69988.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.