tras-dreapta-campina-permis.jpg

Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan fără a deține permis de conducere. 

Comunicatul IJP Prahova

În cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din Câmpina au oprit, pentru verificări, un autovehicul care se deplasa pe o stradă din municipiu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul depistat conducând (de 22 de ani, domiciliat în Băicoi) a prezentat certificatul de înmatriculare al vehiculului, precum și o poliță RCA expirată.

Cu privire la actul de identitate și permisul de conducere, a declarat că nu le deține asupra lui. Continuând verificările, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident în Câmpina. Două autoturisme implicate

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul...