646x404 (1).jpg

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit astăzi, în jurul orelor 13.00, pe autostrada A3 București - Ploiești.

Potrivit ISU Prahova, incendiul este localizat la kilometrul 43 - 38 iar o autospecială de pompieri a fost trimisă în zonă pentru lichidare. Nu sunt raportate probleme de trafic.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Vlad

Incendiu la un depozit din Câmpina. FOTO

Duminică după-amiază, un incendiu a izbucnit la un depozit de îmbrăcăminte de pe strada Nicolae Bălcescu diin Câmpina. Mai mult echipaje de pompieri au reușit lichidarea focului care a cuprins 250...

Eveniment
  • Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la un savain din Ariceștii Rahtivani

Un incendiu a izbucnit sâmbătă în jurul orei 18.10 la un saivan dezafectat din satul Buda, comuna Ariceștii Rahtivani.  Potrivit ISU Prahova, la fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri și o...