cosmin-moise.jpg

Comisarul șef Cosmin Moise, șeful Secției 2 de Poliție din Ploiești, este acuzat că și-ar fi bătut soția, incidentul fiind semnalat la numărul unic de urgență 112.

Potrivit Ziarului Incomod, comisarul Moise este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, soția solicitând Judecătoriei Ploiești și un ordin de protecție.

Reprezentanții IJP Prahova au confirmat pentru sursa citată că șeful de secție este cercetat disciplinar:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“A fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare fata de persoana in cauză. Având în vedere calitatea acesteia, cercetările în cadrul dosarului penal au fost preluate de către un procuror din cadrul unității de parchet competente”.

sursa foto: ziarulincomod.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.