1127483686553019.jpg

Scena care poate duce la deschiderea unui dosar penal s-a petrecut vineri, la prânz, în zona Cina din Ploiești. Eroii sunt un angajat SGU și un ploieștean supărat pentru că îi este murdărită mașina.

Angajatul SGU tundea iarba în zona străzii Andrei Mureșanu, folosind o motocositoare. Resturile vegetale au ajuns și pe una din mașinile parcate în acel perimetru. Supărat pentru că îi este ”murdărită” mașina, proprietarul acesteia i-a ”confiscat” utilajul muncitorului de la SGU, pe care l-ar fi băgat apoi în mașină. 

Muncitorul a raportat incidentul la SGU, iar cei de acolo au decis să anunțe poliția. Aceștia cercetează acum împrejurările, urmând să decidă dacă șoferului nervos îi vor deschide dosar penal pentru... furt calificat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Revenim cu detalii despre odiseea motocositoarei. :) 

foto ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.