mercedes-furat-italia-alba-iulia-apr-2018.jpg

O femeie de 60 de ani, din București, a fost înșelată de un ploieștean care i-a promis că îi cumpără mașina în valoare de 52.000 de euro. Ulterior, bărbatul a vândut autoturismul de lux folosind duplicate ale documentelor de identificare ale mașinii.

Comunicatul Poliției Capitalei:

Marţi, 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului  Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Prahova, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 60 de ani, cu privire la faptul că a fost înşelată de către un bărbat, căruia i-a dat un autoturism, împreună cu o cheie și xerocopii de pe cartea de identitate și certificatul de înmatriculare  ale  vehiculului, în vederea cumpărării, ulterior aflând că autoturismul a ajuns în posesia unei alte persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul în cauză a înstrăinat autoturismul fără știința persoanei vătămate unor bărbaţi din judeţul Prahova care, folosindu-se de mijloace frauduloase, au obținut duplicate ale documentelor de identificare ale autoturismului și ulterior l-au vândut unei alte persoane, cu suma de 52.000 euro.

La data de 22 mai a.c., poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Prahova, fiind depistaţi şi conduşi la sediul Secţiei 20 Poliţie trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

 


Auto-moto
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe un drum forestier din Dâmbovița - FOTO

Accidentul rutier a avut loc marți dimineață, în localitatea Mogoșani, județul Dâmbovița, după ce conducătorul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 27 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și...

Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...