mercedes-furat-italia-alba-iulia-apr-2018.jpg

O femeie de 60 de ani, din București, a fost înșelată de un ploieștean care i-a promis că îi cumpără mașina în valoare de 52.000 de euro. Ulterior, bărbatul a vândut autoturismul de lux folosind duplicate ale documentelor de identificare ale mașinii.

Comunicatul Poliției Capitalei:

Marţi, 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului  Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Prahova, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 60 de ani, cu privire la faptul că a fost înşelată de către un bărbat, căruia i-a dat un autoturism, împreună cu o cheie și xerocopii de pe cartea de identitate și certificatul de înmatriculare  ale  vehiculului, în vederea cumpărării, ulterior aflând că autoturismul a ajuns în posesia unei alte persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul în cauză a înstrăinat autoturismul fără știința persoanei vătămate unor bărbaţi din judeţul Prahova care, folosindu-se de mijloace frauduloase, au obținut duplicate ale documentelor de identificare ale autoturismului și ulterior l-au vândut unei alte persoane, cu suma de 52.000 euro.

La data de 22 mai a.c., poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Prahova, fiind depistaţi şi conduşi la sediul Secţiei 20 Poliţie trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...