180522_PROCUROR_ONEA_00_INQUAM_Photos_George_Calin.jpg

Șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, și-a înaintat demisia din funcție după ce a devenit urmărit penal de procurorii Parchetului General.

Comunicatul DNA:

Procurorul șef al Serviciului teritorial Ploiești Lucian Onea a transmis conducerii instituției o cerere de eliberare din funcția de conducere pe care o deține, având în vedere situația ivită ca urmare a anchetei demarate împotriva sa, pentru a nu afecta credibilitatea și prestigiul instituției și pentru a nu crea o vulnerabilitate la nivelul Serviciului Teritorial Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cererea menționată, acesta apreciază că acuzația care îi este adusă, de participație improprie la complicitate la infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare în dosarul aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție “este total nefondată și nu are corespondent în realitate”.

Cererea a fost transmisă Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. 


Național
  • Marți, 21 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine este prima candidată pentru conducerea DNA

O primă candidatură pentru funcția de procuror șef al DNA este cea a Paulei Tănase, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați. Este a doua procedură de selecție pentru conducerea DNA....

Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...