elicopter-005005.jpg

Copilul de un an, rănit în accidentul provocat de mama sa, pe DN 1 A, la Măneciu, a intrat în comă. Acesta va fi transferat de la spitalul de Pediatrie din Ploiești la Spitalul Bagdasar Arseni din București cu un  elicopter al SMURD-ului.

Imagini de la accidentul de pe DN 1A, la Măneciu

Copilul a suferit mai multe leziuni la cap, deși era fixat într-un scaun special în mașina condusă de mama sa, de 31 de ani, care a intrat într-un copac.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului au mai fost loviți doi copii, care erau pietoni, unul dintre ei fiind în comă, iar șoferița a suferit un traumatism lombar.

Vezi aici cum s-a produs accidentul

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.