rasp-iordache.JPG

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare din cadrul Primăriei Ploiești a scos la concurs un post de consilier superior, în urma căruia va fi angajat chiar soțul directorului adjunct al instituției.

Potrivit anunțului de concurs, candidații ar fi trebuit să îndeplinească două condiții: să fie absolvenți de facultate, nefiind indicat vreun domeniu și să aibă o vechime de cel puțin 9 ani în specialitatea studiilor.

Rezultatul concursului, la care s-au înscris 17 candidați a fost afișat vineri, 18 mai.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Câștigătorul a fost desemnat în persoana lui Marian Iordache, nimeni altul decât soțul directorului adjunct al instituției, Elena Iordache.

Aceasta nu a făcut parte din comisia de concurs, deci se presupune că nu a avut acces la subiectele de examen.

Marian Iordache a fost prezent în multe CA-uri și AGA la diverse societăți de stat, ocupând pentru puțin timp și postul de director al RASP Ploiești.

Potrivit CV-ului său, până în 2008 a fost angajat al Primăriei Plopeni, iar după ce Iulian Bădescu a devenit senator PDL, Iordache a fost numit director la Uzina Mecanică Plopeni SA.

Din 2010 a fost director la o firmă de consultanță iar în 2012, după ce același Bădescu a devenit primar al Ploieștiului, de data asta sub sigla PSD, Iordache a intrat în administrația locală.

A fost numit, pe criterii exclusiv politice, să facă parte dintr-o mulțime de AGA și CA-uri la diverse societăți unde acționar unic este Consiliul Local Ploiești, adică la SGU, RASP și Hale și Piețe.

De la firmele Consiliului Local Ploiești a încasat sume importante de bani, sub forma unor indemnizații, așa cum observatorulph.ro a publicat AICI

Potrivit ultimei declarații de avere a directorului adjunct al ASSC, soțul său, viitor coleg de muncă, a înregistrat în 2017 venituri salariale totale de 18.000 de lei de la un operator de salubritate.

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.