hot-apartament.jpg

Un bărbat a încercat să fure mai multe bunuri dintr-un apartament din Bariera București, al cărui proprietar îl găzduise recent.

Comunicatul Jandarmeriei:

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:30 jandarmii din cadrul Grupării Mobile Ploieşti au prins în flagrant o persoană care sustrăsese bunuri dintr-un imobil din zona de sud a Municipiului Ploiesti - Bariera Bucureşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul, în vârsta de 33 de ani a fost observat de către un jandarm aflat în timpul liber, în timp ce verifica apartamentul în cauză.

La scurt timp, acesta a pătruns în apartament, fiind suprins la ieşire, de către echipajul de intervenţie solicitat având asupra sa diferite obiecte.

Printre bunurile sustrase se aflau articole de vestimentaţie, încălţăminte, telefon mobil cu accesorii, precum şi lenjerii de pat.

Cel în cauză a fost condus de către jandarmi la sediul secţiei 4 de Poliţie unde i-au fost întocmite acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma verificărilor menţionăm că bărbatul a locuit în acel apartament o perioadă, iar proprietarul actual este o persoana vârstnică.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.