hot-apartament.jpg

Un bărbat a încercat să fure mai multe bunuri dintr-un apartament din Bariera București, al cărui proprietar îl găzduise recent.

Comunicatul Jandarmeriei:

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:30 jandarmii din cadrul Grupării Mobile Ploieşti au prins în flagrant o persoană care sustrăsese bunuri dintr-un imobil din zona de sud a Municipiului Ploiesti - Bariera Bucureşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul, în vârsta de 33 de ani a fost observat de către un jandarm aflat în timpul liber, în timp ce verifica apartamentul în cauză.

La scurt timp, acesta a pătruns în apartament, fiind suprins la ieşire, de către echipajul de intervenţie solicitat având asupra sa diferite obiecte.

Printre bunurile sustrase se aflau articole de vestimentaţie, încălţăminte, telefon mobil cu accesorii, precum şi lenjerii de pat.

Cel în cauză a fost condus de către jandarmi la sediul secţiei 4 de Poliţie unde i-au fost întocmite acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma verificărilor menţionăm că bărbatul a locuit în acel apartament o perioadă, iar proprietarul actual este o persoana vârstnică.


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...