hot-apartament.jpg

Un bărbat a încercat să fure mai multe bunuri dintr-un apartament din Bariera București, al cărui proprietar îl găzduise recent.

Comunicatul Jandarmeriei:

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:30 jandarmii din cadrul Grupării Mobile Ploieşti au prins în flagrant o persoană care sustrăsese bunuri dintr-un imobil din zona de sud a Municipiului Ploiesti - Bariera Bucureşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul, în vârsta de 33 de ani a fost observat de către un jandarm aflat în timpul liber, în timp ce verifica apartamentul în cauză.

La scurt timp, acesta a pătruns în apartament, fiind suprins la ieşire, de către echipajul de intervenţie solicitat având asupra sa diferite obiecte.

Printre bunurile sustrase se aflau articole de vestimentaţie, încălţăminte, telefon mobil cu accesorii, precum şi lenjerii de pat.

Cel în cauză a fost condus de către jandarmi la sediul secţiei 4 de Poliţie unde i-au fost întocmite acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma verificărilor menţionăm că bărbatul a locuit în acel apartament o perioadă, iar proprietarul actual este o persoana vârstnică.


Administrație
  • Luni, 18 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Sistem antiefracție la Parcul Municipal Vest

Primăria Ploiești intenționează să achiziționeze un sistem de protecție antiefracție și la Parcul Municipal Vest, investiție realizată cu fonduri europene și de la bugetul local. Potrivit caietului...