fbpx

hoti-lemne.jpg

În această dimineață, în mai multe localități din Prahova, au loc percheziții la locuințele unor persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Astfel, poliţiştii din Vălenii de Munte efectuează 9 percheziţii în Cerașu, la suspecții de furturi de lemne din păduri.

Potrivit IJP Prahova, din cercetări, a reieşit că, în perioada noiembrie 2017 - mai 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară. Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din localitate.

Tot astăzi, poliţiştii din Câmpina efectuează 4 percheziţii în Șotrile, la persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2017 - martie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară. Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din zonă.

La ambele acţiuni participă şi jandarmi.

foto cu caracter ilustrativ

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro