aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

hoti-lemne.jpg

În această dimineață, în mai multe localități din Prahova, au loc percheziții la locuințele unor persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Astfel, poliţiştii din Vălenii de Munte efectuează 9 percheziţii în Cerașu, la suspecții de furturi de lemne din păduri.

Potrivit IJP Prahova, din cercetări, a reieşit că, în perioada noiembrie 2017 - mai 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară. Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din localitate.

Tot astăzi, poliţiştii din Câmpina efectuează 4 percheziţii în Șotrile, la persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2017 - martie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară. Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din zonă.

La ambele acţiuni participă şi jandarmi.

foto cu caracter ilustrativ

 


Social
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Două noi cazuri de rujeolă confirmate în Prahova

În ultima săptămână, două noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în județul Prahova. Informația este dată de Direcția de Sănătate Publică Prahova într-un comunicat emis astăzi. ”In saptamana...

Administrație
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Controale la shaormeriile din Prahova

  Prin ordin al prefectului, la nivelul județului Prahovei s-a constituit o comisie pentru verificarea condițiilor sanitare de la toate unitățile de fast food din județ, după incidentele semnalate în mai...

Auto-moto
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Observatorul Prahovean

Probă de tupeu în traficul rutier ploieștean(video)

Nu au nici cea mai mică jenă față de ceilalți participanți la trafic. Îi vedem prin toate intersecțiile, încercând să depășească șoferii care așteaptă la semafor. Mai mult decât lipsa de respect,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești