hoti-lemne.jpg

În această dimineață, în mai multe localități din Prahova, au loc percheziții la locuințele unor persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Astfel, poliţiştii din Vălenii de Munte efectuează 9 percheziţii în Cerașu, la suspecții de furturi de lemne din păduri.

Potrivit IJP Prahova, din cercetări, a reieşit că, în perioada noiembrie 2017 - mai 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară. Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din localitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot astăzi, poliţiştii din Câmpina efectuează 4 percheziţii în Șotrile, la persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2017 - martie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară. Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din zonă.

La ambele acţiuni participă şi jandarmi.

foto cu caracter ilustrativ

 


Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de inundații în Prahova

Hidrologii au emis sâmbătă după-amiază un cod galben de inundații care vizează mai multe râuri, inclusiv din Prahova. Pe durata codului galben pot avea loc scurgeri importante pe versanți și viituri...