tratamente-inutile-465x390.jpg

Chiar în ziua în care mama sa a decedat, un ploieștean s-a dus la Spitalul Municipal pentru a i se elibera rețeta necesară ridicării unui medicament pentru tratarea cancerului, foarte scump, pe numele defunctei.

După ce medicul a fost convins de bărbatul respectiv că mama sa este nedeplasabilă, acesta i-a prescris Nexavar, un medicament pentur tratarea diferitelor forme de cancer, al cărui preț decontat de la bugetul asigurărilor de sănătate depășește 17.000 de lei, echivalentul a 3.500 de euro.

Cu rețeta compensată, concubina acestuia s-a prezentat la o farmacie din Ploiești de unde a ridicat medicamentul respectiv, pe care l-a vândut ulterior unei alte persoane care avea nevoie de el, la un preț mult mai mic decât cel decontat de CAS.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Afacerea” a fost stricată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IJP Prahova, care îi cercetează acum pe cei doi pentru înșelăciune, respectiv complicitate la înșelăciune.


Monden
  • Luni, 13 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aretha Franklin, în stare gravă la spital

Aretha Franklin a fost internată în stare foarte gravă la spital, în Detroit, iar presa de peste Ocean scrie că regina muzicii soul şi-a luat la revedere de la familie. Conform Showbiz411,...