incendiu-rafinaria-astra22.jpg

Un nou incendiu a izbucnit miercuri dimineață în curtea rafinăriei Astra din Bariera București. 

Potrivit ISU Prahova, ard mai multe reziduri petroliere pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați.Focul se manifestă în zona unui canal de deversare. 

La fața locului intervin două echipaje de pompieri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că în data de 22 de martie un alt incendiu urmat de o degajare mare de fum s-a produs în curtea fostei rafinării. Detalii aici:  Incendiu cu degajare mare de fum în curtea rafinăriei Astra-FOTO

Nu au fost raportate victime. Vom reveni cu detalii

WhatsApp Image 2018-05-16 at 09.27.55.jpeg

WhatsApp Image 2018-05-16 at 09.27.50.jpeg

WhatsApp Image 2018-05-16 at 09.27.55 (1).jpeg

cendiurafinarie-astra.jpg

incendiu-rafinaria-astra22.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.