perchezitii-cum-actionau-ghici.jpg

Miercuri dimineață polițiștii prahoveni au descins la două adrese într-un dosar de înșelăciune prin metoda ”ghicitul”. Două persoane urmează să fie aduse la audieri la sediul IJP Prahova. 

Citește și:  Percheziții în Prahova la persoane acuzate de înșelăciune prin metoda ”ghicitul”

Potrivit unor surse apropiate anchetei, persoanele acuzate de înșelăciune își racolau victime atât din țară cât și din străinătate prin anunțuri postate pe internet. Tarifele percepute pentru ”serviciile” erau cuprinse între 50 și 200 de euro.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accidente pe DN 1 și DJ 145, în Prahova

În această dimineață, două accidente s-au produs aproape simultan pe DN 1, la Azuga, respectiv pe DJ 145, la Măgureni. Din primele informații, la Azuga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a...

Eveniment
  • Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Rezultatul perchezițiilor din Ploiești

În această dimineață, polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Politiei Romane au efectuat 3 percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare...