fbpx

perchezitii-metoda-ghicitul-prahova.jpg

Miercuri dimineață polițiștii prahoveni, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, efectuează două percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda ghicit. Două persoane vor fi aduse la audieri.

Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie 2017 – mai 2018, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe înșelăciuni prin metoda ghicit.

2 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri. La activități participă și jandarmi.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de înșelăciuni țineți cont de următoarele sfaturi: 

  • Spuneți NU oricăror practici de ghicire a viitorului și nu puneți de bunăvoie la dispoziția unor persoane necunoscute bunurile de valoare ale dumneavoastră! Nu s-au întâlnit minuni făcute de infractori!

  • Nu apelați la „serviciile“ așa ziselor ghicitoare, nu vă lăsați acostați de astfel de persoane și să nu încredințați banii sau bijuteriile, ghicitoarelor, chiar dacă pretind că le vor înapoia.

  • Dacă ați fost victima infracțiunii de înșelăciune, apelați numărul de urgență 112, imediat după constatarea situației în care vă aflați, și furnizați polițiștilor toate datele care ar putea conduce la identificarea infractorilor și recuperarea pagubei suferite!

foto caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg